معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از حضور این دانشگاه در هفتمین فن بازار ملی سلامت خبر داد و گفت: محصولات فناورانه شرکتهای مستقر در مرکز رشد بوشهر در فن بازار ملی به نمایش درآمد.
دکتر اکرم فرهادی در حاشیه هفتمین فن بازار ملی سلامت اظهار داشت: محصولات فناورانه شرکتهای مستقر در مرکز رشد از قبیل محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی حاوی جلبک اسپیرولینا از شرکت لیانده، آپلیکیشن پزشکی دکتر ژلوفن محصول شرکت سپیدپوشان طب نوین، دستگاه تصفیه هوای خانگی محصول شرکت ویستاپارس ویرا در این فن بازار به نمایش درآمد.
وی تصریح کرد: در نشست مشترک معاونین تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاونت فناوری وزارت علوم و تحقیقات و مسئولان وزارت صمت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که همزمان با فن بازار تشکیل شد، توسعه همکاریهای فناورانه وزارتخانهها و دستگاههای علمی و اجرایی کشور مورد بررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در این نشست با اشاره به زیستبوم فناوری استان بوشهر، پیرامون چالشهای تولید محصول و ضرورت تدوین استانداردهای جدید غذا و دارو و استانداردسازی برای محصولات تولید شده از جلبک و محصولات دریایی مطالبی ارائه شد.
دکتر فرهادی افزود: کارشناسان فناوری با ایجاد ارتباط با کارشناسان، مدیران مراکز رشد و مدیران فناوری سایر استانها، برخی شتابدهندهها و شرکت در نشستهای جانبی به افزایش دانش و انتقال تجربه پرداختند.
در فن بازار ملی سلامت که به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری دانشگاههای علوم پزشکی در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ ۱۱ و ۱۲ دیماه برگزار شد، محصولات فناورانه سلامتمحور مراکز رشد دانشگاهها در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در این نمایشگاه علاوه بر فناوران، کارآفرینان و افراد سرمایهگذار نیز جهت انتخاب محصولات مورد علاقه جهت سرمایهگذاری شرکت داشتند.
در این فن بازار دکتر اکرم فرهادی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر حسین ارفعی نیا مدیر توسعه فناوری سلامت، برخی کارشناسان فناوری و شرکتهای مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس حضور داشتند.
در آیین افتتاحیه این فن بازار سلامت که با حضور دکتر عین الهی مقام عالی وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دکتر حمیدرضا بنفشه مدیر گروه فناوری سلامت همراه بود، از محصولاتی از قبیل دو شبیهساز آموزشی، فرآوردههای سلول درمانی، داروهای گیاهی، کیت تشخیص باقیمانده آنتیبیوتیک در شیر و مواد غذایی رونمایی شد.
به گفته وزیر بهداشت در مراسم افتتاحیه این فن بازار، ۷۸ غرفه در این نمایشگاه برپا شده و حدود ۸۴۰ محصول فناورانه به نمایش درآمده است و با توجه به اینکه اکثر این محصولات قبلاً وارداتی بودند، تولید و عرضه آنها در داخل کشور، صرفهجویی ارزی مناسبی برایمان به ارمغان خواهد آورد.
همچنین دکتر پناهی طی بازدید از غرفهٔ علوم پزشکی بوشهر در خصوص حل برخی مشکلات شرکتهای مرکز رشد ازجمله موانع تولید و اخذ مجوزها راهکارهایی را ارائه دادند.
۸ هسته فناور، ۳ واحد فناور و ۱ شرکت دانشبنیان با مجموعاً ۲۰ محصول فناورانه در مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس مستقر هستند.